Wednesday 20 June 2012

in need for the restart button!

Δεν ξέρω για εσάς αλλα εγώ έχω τρομερή ανάγκη του restart button. Δεν θα μιλήσω για το τι περνάμε και ποια είναι η κατάσταση στην χώρας μας, όλα τα εφιαλτικά σενάρια που έχουμε διαβάσει αλλά και τις αμέτρητες αναλύσεις που έχουμε κάνει. Μόνο ότι ένιωθα ότι εδώ και πολύ καιρό όπως και πολλοί από το φιλικό μου περιβάλλον,οτι είμασταν σε μια φάση παύσης για το ότιδήποτε αφορούσε την ζωή μας, προσωπικά και επαγγελματικά. Τώρα θα μου πεις τι περιμέναμε, τι περιμένουμε απο εδώ και πέρα ..και αν θα αλλάξει κάτι συντόμως ύστερα απο τα σημερινά αποτελέσματα.
Δεν είμαι η Πυθία..ούτε και οι υπόλοιποι πιστεύω αλλά θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο!Κακό είναι?

Και τι καλύτερο να ξεφύγεις λίγο, διότι δεν βγαίνει η ζωή αλλιώς, από το να κανονίζεις τις διακοπές σου έστω και τελευταία στιγμή αλλά και χωρίς αυτές αν δεν γίνουν, να απολαμβάνεις το καλοκαίρι όσο μπορείς στην Αθήνα χωρίς γκρίνιες.

Και από Σεπτέμβριο εδώ θα είμαστε πάλι..


I am in need for:
  • θερινό σινεμά τις καθημερινές, στην πρώτη παράσταση, που αποτελεί μεγαλύτερη απόλαυση και αποφεύγεις τον πανικό του Σαββάτου.

cine paris- plaka
  • εξορμήσεις όποτε μπορείς τα σαββατοκύριακα σε κοντινούς προορισμούς οπότε δεν σου φαίνεται ότι θα έχεις μόνο τον Αυγουστο μαζί με όλους τους υπόλοιπους για διακοπές.
  • διοργανώνεις μαζώξεις με φίλους σε βεράντες ή κήπους με homemade pizzas, hot-dogs και παγωμένες μπύρες. Οσο για γλυκό επιβάλλεται απλό γιαούρτι και όχι το frozen (έλεος πια) με παγωμένα φρούτα!


  • πρωινός καφές στο δροσερό καφενείο του κήπου στο Ζάππειο, σοβαρά αλλάζει όλη η μέρα σου. 
  • καινούργια μέρη να δοκιμάζεις διαφορετικές γεύσεις, όπως το Tamarind στον Κεραμεικό, απίθανο ταυλανδέζικο ή το Βollywood-ινδικό που βρίσκεται στο Γκάζι.


  • early drinks αμέσως μετά την δουλειά σε ταράτσες για ηλιοβασίλεμα με την ωραιότερη θέα που υπάρχει, όπως στην ταράτσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών που μόλις άνοιξε, στο Λουκούμι-πολυχώρος στην πλατεία Αβυσσηνίας ή στο πολυαναμενόμενο roof terrace bar του New Hotel στην Μητροπόλεως.

                                                      

Αυτά είναι τα δικά μου happy "pills" :-)

No comments:

Post a Comment