Thursday, 2 February 2012

καινούργιο στέκι: ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της


Πολύ χαίρομαι που συνέχεια ανοίγουν με αυτήν την κρίση καινούργια στέκια για φαγητό και για ποτό. Πήγαμε τις προάλλες να δοκιμάσουμε ένα καινούργιο χώρο ,ονόματος trapezaria, στις αρχές της λ.συγγρού. Ο χώρος ζεστός και απλός και το φαγητό ήταν το κάτι άλλο!!


ελληνική κουζίνα κάπως πειραγμένη, όπως η φάβα με το τηγανητό αβγό και το σουτζούκι ήταν πολύ καλή και μας έκανε εντύπωση αλλά το γλυκό με τον χαλβά τον σιμιγδαλένιο ζεστό με παγωτό μπακλαβά να λιώνει από πάνω απλώς θεικό..

trapezaria .gr

No comments:

Post a Comment