Wednesday 22 February 2012

ΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ!

Εχω καιρό να γράψω..λόγος? κάτι οι δουλειές, κάτι με όλα αυτά που συνέβησαν πριν από 2 εβδομάδες, δεν υπήρχε όρεξη και έμπνευση ούτε με το σταγονόμετρο!
Για ένα πράγμα όμως είμαι σίγουρη,το ότι δεν μπορώ να ζήσω έκτος κέντρου. Με πορείες, βροχή, πανικό,μποτιλιάρισμα, ηλιόλουστη μέρα, καύσωνα, κρύο.. ΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ!
Ενα από τα πράγματα που λατρεύω να κάνω είναι να περπατώ μες την πόλη και να ανακαλύπτω καινούργια μέρη.
Οποτε κάθε τόσο θα σημειώνω διάφορες διαδρομές και μέρη που μπορεί να κάνει και να δοκιμάσει ο καθένας μας αναλόγως τον καιρό και τα κέφια του!


ΔΙΑΔΡΟΜΗ 1


Τι πιο ωραίο την Κυριακή πρωί με τέλειο καιρό,να πιεις τον καφέ σου και να διαβάσεις τις εφημερίδες έχοντας την καλύτερη θέα,μαζί με την καλύτερη παρέα σου φυσικά. Θες λίγα λόγια χωρίς άγχος για συζητήσεις.




                               ATHENS GATE HOTEL- ROOFTOP- Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 10.
   


Από εκεί αντι να περπατήσεις προς Πλάκα που δεν λέει για Κυριακή με καλό καιρό και κυρίως αν δεν θες πολύ κόσμο,και να μπλέξεις με οικογένειες και τουρίστες, κατευθύνσου προς Μετς, ξεκινώντας απο την Αναπαύσεως και να ανεβείς όλα αυτά τα σοκάκια και τους πεζόδρομους με τα πανέμορφα σπίτια και αυλές. Στην Αρχιμήδους συγκεκριμένα βρίσκεται και η υπέροχη κατοικία σχεδιασμένη από τον Αρη Κωσταντινίδη, μαχητής του μοντερνισμού στην ελληνική αρχιτεκτονική.




Μετά στρίβεις στην Εμπεδοκλέους που είναι πεζόδρομος, και ύστερα από την βόλτα, ήρθε η ώρα να φάς την καλύτερη pizza και burgers στο Colibri (ppo pizza does it for me always) έχοντας άριστη ποιότητα με πολύ καλές τιμές.(10 ευρώ περίπου το ατομο).


                               
                               ΕΜΠΕΔΟΚΛΕΟΥΣ 9-13 ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ.


Στo τέλος μπορείς να κλείσεις την μέρα σου με μια ταινία στο σινεμά ή να πας για ένα κρασί επιτρέφοντας πάλι πρός Μακρυγιάννη περιοχή στο wine-point.gr, ωραίο μαγαζί με μεγάλη λίστα ελληνικών κρασίων.


Α.ΔΙΑΚΟΥ & ΠΟΡΙΝΟΥ 2 
Καλός τρόπος να τελειώσει η εβδομάδα..ε?

No comments:

Post a Comment